Personvern

Personopplysninger

For at P2S skal kunne gjøre korrekt bestilling trenger vi fullt navn, adresse, tlf. og e-post. Disse opplysningene er nødvendige hvis det skulle oppstå behov for å kontakte deg.

Betaling med kort

Av kortopplysninger må vi ha; korttype, kortnummer og utløpsdato.

Disse opplysningene oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, opphold i levering av varer eller ved kreditering.

Administrasjon av personlige opplysninger

«Kunden forstår og samtykker til at de personlige opplysningene som oppgis i forbindelse med avtaleinngåelse eller på andre måter anskaffet av P2S vil behandles av P2S og av partnere P2S til tider samarbeider med. De er også nødvendige – og pålagte – i forbindelse med regnskapsføring, avgifts-håndtering og ved eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken oppbevares og vil ikke bli slettet.»

«Kunden kan også be om at personlige opplysninger som er feil, ufullstendige eller ikke behandlet i samsvar med gjeldende lov, rettes opp, blokkeres eller slettes ved å kontakte P2S. Dette gjøres skriftlig og må være signert. Vi samler inn og bruker de personlige opplysningene du har gitt oss for å kunne levere det vi forpliktet oss til i kontakt og avtaler med deg, for å levere varene og tjenestene som vi tilbyr direkte eller gjennom partnere, og i forbindelse med kundeservice, fakturering, administrasjon, kvalitetssikring, analyse og utvikling, informasjon og markedsføring.»

Overføring av personopplysninger

Personlige opplysninger vil ikke bli overført til tredjepart som ikke er en samarbeidende part med P2S.

Unntak: Ved mistanke om lovbrudd vil informasjon – på begjæring av offentlige myndigheter – kunne utleveres. Det samme gjelder hvis det er nødvendig for å forhindre svindel eller for å avklare eventuelle tvister.

Bruk av cookies

P2S benytter seg av informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning. Det gjøres for at vi skal kunne tilpasse innhold og gjøre det enklere for deg å finne frem til relevant informasjon.